Hoe werktrots bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid.

Iedere HR professional wil trotse medewerkers in zijn of haar organisatie. Het lijkt een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid, ofwel het vermogen nu en in de toekomst werk te verrichten. Maar hoe zorg je als werkgever dat werknemers die trots kunnen ervaren? En als werktrots bestaat, bestaat er dan ook zoiets als werkschaamte en welke gevolgen heeft dit voor duurzame inzetbaarheid? Deze en meer vragen over de relatie tussen werktrots en duurzame inzetbaarheid behandelt Aukje Nauta in het webinar op 19 november.

Aukje Nauta

Aukje Nauta (foto rechts) is arbeids- & organisatiepsycholoog en onze Xpert op het gebied van Duurzame inzetbaarheid en vernieuwing van arbeidsrelaties en team- en organisatieontwikkeling. Ze doet ook onderzoek naar dit thema en is hierbij verbonden aan de Universiteit Leiden als bijzonder hoogleraar 'Enhancing individuals in a dynamic work context' 

U kunt het webinar terugkijken.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.