Webinar XpertHR WAB: Transitievergoeding

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking. Bent u al gestart met de voorbereiding op de nieuwe regelgeving? In een serie van zes webinars stoomt XpertHR u klaar voor de WAB zodat u goed bent voorbereid en de voordelen benut voor uw organisatie.

Maarten van Gelderen

Met de invoering van de WAB heeft een werknemer vanaf zijn eerste werkdag recht op een transitievergoeding bij ontslag – ook tijdens de proeftijd. Ook verandert de berekening van de transitievergoeding. Welke overwegingen moet u maken ten aanzien van de transitievergoeding?

Advocaat Maarten van Gelderen legt het u uit in het webinar op 12 september. Hij zal een overzicht geven van de huidige en nieuwe regels en hierbij aandacht schenken aan de praktische vertaalslag. Oftewel: wat moet u als HR doen om per 1 januari 2020 helemaal klaar te zijn voor de WAB? 

Vul onderstaand formulier in om u gratis aan te melden.

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.