Webinar XpertHR College | WAB: de ketenregeling en WW-premie

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking. Bent u al gestart met de voorbereiding op de nieuwe regelgeving? In een serie van zes webinars stoomt XpertHR u klaar voor de WAB zodat u goed bent voorbereid en de voordelen benut voor uw organisatie.

Steffie Schepers

De opeenvolging van tijdelijke contracten, de ketenregeling, wordt met ingang van 1 januari 2020 verruimd naar drie contracten in drie jaar. Daarnaast verandert er ook wat in de financiering van de werkloosheidswet (WW). Niet de sector waarin wordt gewerkt, maar het soort contract (vast of flexibel) moet de hoogte van de WW-premie gaan bepalen. Wat betekenen deze veranderingen voor uw organisatie en wat kunt u alvast doen ter voorbereiding in de aanloop naar januari?

Advocaat Steffie Schepers legt het u uit in het webinar op 8 augustus. Ze zal een overzicht geven van de huidige en nieuwe regels en hierbij aandacht schenken aan de praktische vertaalslag. Oftewel: wat moet u als HR doen om per 1 januari 2020 helemaal klaar te zijn voor de WAB? Schrijf u nu in voor het tweede webinar van de serie.

Vul onderstaand formulier in om u gratis aan te melden.

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.