Webinar XpertHR WAB: ins en outs voor HR


Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking. Bent u al gestart met de voorbereiding op de nieuwe regelgeving? In een serie van zes webinars stoomt XpertHR u klaar voor de WAB zodat u goed bent voorbereid en de voordelen benut voor uw organisatie.

Steffie Schepers

Advocaten Steffie Schepers en Maarten van Gelderen hebben zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving en praten u bij over de belangrijkste veranderingen. In het eerste webinar geeft Steffie Schepers een overzicht van de huidige en nieuwe regels. Ook legt ze uit wat u als HR moet doen om per 1 januari 2020 helemaal klaar te zijn voor de WAB? 

Het webinar is inmiddels geweest, maar u kunt het nog steeds terugkijken. Vul onderstaand formulier in om een terugkijklink te ontvangen. Let op: het kan enkele dagen duren voordat u deze link ontvangt. Ook kunt u geen vragen meer stellen aan de spreker. 

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.