Terugkijken: XpertHR College met Heleen Mes

Als u investeert in de beleving die een medewerker heeft bij de organisatie en zijn werk, dan maakt u diegene succesvoller en duurzamer inzetbaar. Tijdens dit webinar neemt employee experience-expert Heleen Mes u mee in de basis van positieve Employee Experience: goede sollicitatieprocedures, minder hiërarchie, fijne werkplekken, een prettige cultuur en tools om het werk goed uit te voeren.

Heleen Mes bereikte als HR-directeur met twee organisaties een top 10-positie als Beste Werkgever NL, geeft Employee Experience & Design trainingen en presentaties, schrijft artikelen over Employee Experience en is editor van Happy People Better Business Nieuws.

Op 24 september vond het eerste gratis XpertHR College over Employee Experience plaats.


Kijk terug:

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.