Duurzame inzetbaarheid: Waar staan we nu?

Duurzame inzetbaarheid stond de afgelopen jaren hoog op HR-agenda’s en is een trend dat zich blijft voortzetten. Maar hoe zijn organisaties tot nu toe aan de slag gegaan met deze trend en wat heeft het opgeleverd? En wat zijn de huidige trends in duurzame inzetbaarheid waar HR op moet voortborduren? Duurzame inzetbaarheid gaat namelijk gepaard met andere trends in de arbeidsmarkt als vergrijzing, digitalisering en flexibilisering. Deze en meer vragen over duurzame inzetbaarheid behandelt Aukje Nauta in dit XpertHR College.  

Aukje Nauta

Aukje Nauta (foto rechts) is arbeids- & organisatiepsycholoog en onze Xpert op het gebied van Duurzame inzetbaarheid en vernieuwing van arbeidsrelaties en team- en organisatieontwikkeling. Ze doet ook onderzoek naar dit thema en is hierbij verbonden aan de Universiteit Leiden als bijzonder hoogleraar 'Enhancing individuals in a dynamic work context' 

 

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.