Webinar XpertHR College | AVG: een jaar later

avg

Steffie Schepers

HR bereidde zich begin 2018 voor op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die per 25 mei 2018 van kracht ging. Een jaar later helpen wij u opnieuw met het opfrissen van de hoofdzaken in de uitvoering van de AVG. Zijn er veel voorkomende privacy-knelpunten? Hoe zit het met de handhaving? En hoe voorkomt u risico’s?

Tijdens het XpertHR College praat Steffie Schepers u een uur lang bij. Zij is advocaat bij RWV Advocaten en heeft zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving – en hoe verder. Zij zal toelichting geven op alle aandachtspunten die voor HR van belang zijn.

Het webinar wordt gehouden op 14 mei van 10.30 tot 11.30 uur. Vul onderstaand formulier in om u gratis aan te melden.

Kunt u niet meekijken om 10.30 uur? Als u zich aanmeldt, ontvangt u automatisch een link om het webinar op een later tijdstip terug te kijken.

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.