XpertHR College over Beoordelen

Beoordelen is één van de kerninstrumenten van het HR-beleid. Toch is er hevige kritiek op de jaarlijkse beoordelingscyclus. Tijdens deze tweede editie van het online webinar XpertHR College legt prof. dr. Ferry Koster je precies uit wat er in de wetenschappelijke literatuur bekend is over beoordelen. En met zijn innovatieve bril doet hij suggesties voor nieuwe manieren van het beoordelingsgesprek.

Terugkijklink

Dit XpertHR College is al geweest, maar u kunt het webinar nog steeds terugkijken. Meld u aan via onderstaand formulier en u ontvangt automatisch een terugkijklink voor het webinar. Let op: tijdens het webinar wordt gezegd dat u vragen kunt stellen. Dat is niet meer mogelijk bij het terugkijken. 

Aanmeldformulier webinar beoordelen

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.

Webinar tip: Ga goed voorbereid aan start van het webinar door u in te lezen over het thema beoordelen. Bijna wekelijks verschijnen er artikelen over het ‘nieuwe’ beoordelen, er zijn meningen over het traditionele manier van beoordelen. Hoe vindt u als HR professional uw weg in al deze informatie? XpertHR Actueel gidst u door het thema beoordelen.

Bekijk alle artikelen in ons dossier Beoordelen >>>

Met vriendelijke groet,
Team XpertHR