XpertHR College over belonen

Belonen is een van de strategische instrumenten die u kunt inzetten om medewerkers de juiste richting op te sturen. Het wordt gezien als middel om medewerkers te motiveren, talent aan te trekken en prestaties te verbeteren. Maar is dit werkelijk zo? Dr. Kilian Wawoe pleit voor ‘het nieuwe belonen’ waarin de beloning geldt als een verdelingsvraagstuk in plaats van een strategisch instrument.

Wat betekent zijn visie voor de HR-praktijk? En hoe zorgt u dat medewerkers gemotiveerd zijn en goed presteren? Tijdens het derde XpertHR College over belonen op woensdag 28 maart om 10.30 uur geeft Kilian Wawoe een uur lang college over het onderwerp belonen. Hij combineert zijn wetenschappelijke inzichten met praktijkverhalen en geeft tips waar u als HR direct mee aan de slag kunt.Het webinar is op woensdag 28 maart om 10.30 uur. Deelname is gratis.

Aanmeldformulier webinar belonen

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.