XpertHR College over de nieuwe privacywet AVG

Hoe bereidt u zich goed voor op de nieuwe privacywetgeving? XpertHR heeft een online webinar georganiseerd over de Algemene Verordening Gegevensverwerking, AVG. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden en het webinar on demand terug kijken. 

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Welke gevolgen heeft dit voor organisaties? En hoe kan HR zich het beste voorbereiden?

Tijdens het XpertHR College praat Steffie Schepers u een uur lang bij. Zij is advocaat bij RWV Advocaten en heeft zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving. Samen met haar collega's maakte ze een tien stappenplan om u voor te bereiden op de AVG. Tijdens het XpertHR College zal ze een toelichting geven op alle stappen en specifiek de aandachtspunten voor HR uitlichten.

Het webinar is on demand terug te kijken. Deelname is gratis.

Aanmeldformulier webinar AVG

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.