Whitepaper – Werven of binden?

0

De Nederlandse arbeidsmarkt ligt er prima bij en de nog voortdurende groei van onze economie met bijna 3% op jaarbasis zorgt ervoor dat ook het aantal arbeidsplaatsen blijft groeien. Dit zorgt voor een totaal van meer dan een miljoen vacatures voor heel 2018. Het verloop trekt in veel organisaties spectaculair aan en de openstaande vacatures zijn moeilijker te vervullen. Daarom wordt recruitmentinspanning geïntensiveerd en stijgt het aantal arbeidsplaatsen voor recruiters, liefst met verstand van social media, snel. Dit verruimt de instroom, maar remt de uitstroom niet. Deze whitepaper geeft aan waarom het belangrijk is om gelijktijdig te werken aan het beperken van de ongewenste en vermijdbare uitstroom én het veiligstellen van de gewenste instroom – en hoe.

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper gratis te downloaden

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.