Whitepaper – Vitaliteit

0

Een belangrijk deel van duurzame inzetbaarheid is vitaliteit. Vitaliteit is de energie hebben om je werk te doen en is essentieel om bevlogen, gemotiveerde medewerkers te hebben. De grootste bedreiging voor vitaliteit zijn stress en burn-outklachten, die nu juist vaak de meest gemotiveerde werknemers treffen. Dit vraagt een nauwe samenwerking tussen HR en de managers. In deze gratis whitepaper beantwoordt organisatiepsycholoog Aukje Nauta verschillende vragen.

Lees in deze gratis whitepaper alles over vitaliteitsmanagement, zoals:

Vitaliteit: een kwestie van collegialiteit

    1. Wat is vitaliteit?
    2. Wat is vitaliteitsmanagement?
    3. Wanneer moet je aan de slag met vitaliteit?
    4. Hoe bevorder je vitaliteit?

Whitepaper XpertHR Duurzame Inzetbaarheid - Vitaliteit

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.