Whitepaper – Recruitment: met deze tips wordt u een aantrekkelijke werkgever

0

De arbeidsmarkt is turbulenter dan ooit. Automatisering, robotisering, kunstmatige intelligentie, flexibilisering, vergrijzing: talloze ontwikkelingen hebben een grote invloed op de arbeidsmarkt. Een turbulente arbeidsmarkt is weer van grote invloed op uw organisatie, want het is niet makkelijk om de juiste mensen te vinden. Meer dan ooit verdient het aantrekken van talent daarom alle aandacht van HR en de organisatie. Om als organisatie in te spelen op al deze trends is het verstandig om naar een aantal zaken te kijken. In deze whitepaper bespreekt recruitmentexpert Gusta Timmermans de volgende thema’s:

1. Wat zijn de actuele arbeidsmarkttrends?
2. Wat zijn belangrijke randvoorwaarden om een effectief aannamebeleid te creëren?
3. Hoe wordt u een attractief werkgever?
4. Wat is het belang van het voeren van goede selectiegesprekken?
5. Do’s en don’ts tijdens het selectiegesprek

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper gratis te downloaden

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.