Whitepaper – De impact van Prinsjesdag op HR

De Miljoenennota en het Belastingplan 2019 zijn officieel gepresenteerd. Het kabinet onderschrijft het verlangen naar een soepele, evenwichtige arbeidsmarkt. Zo zijn er wijzigingen in onder meer de transitievergoeding, de lasten op arbeid, de looptijd van de 30%-regeling en het pensioenstelstel. In deze whitepaper geven auteurs en experts de impact van Prinsjesdag op HR weer over de thema's arbeidsrecht, fiscaal recht en pensioen.

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden

Whitepaper XpertHR Contentcampagne - Prinsjesdag

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.