Whitepaper – Personeelshandboek

0

In een personeelshandboek staat wat voor alle werknemers binnen een bedrijf(sonderdeel) geldt. Dat kunnen regels en procedures zijn, maar ook arbeidsvoorwaarden, bijv. over salaris(groei), of verlof. De individuele afspraken die met medewerkers worden gemaakt staan in de individuele arbeidsovereenkomsten.

In deze whitepaper behandelt mr. Edith van Schie alle ins en outs over het personeelshandboek. Het gaat hierbij om zaken als:

  1. Over het invoeren of wijzigen van een personeelshandboek
  2. Wat staat er in het personeelshandboek?
  3. Hoe zorgt u dat het personeelshandboek wordt gebruikt?
  4. Hoe werkt de handhaving en het sanctiebeleid?

Deze whitepaper kunt u via het onderstaande formulier gratis downloaden

Whitepaper XpertHR - Personeelshandboek

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.