Whitepaper – Het ontslagrecht uitgelegd

0

In de voorgenomen kabinetsplannen is onder andere een versoepeling van het ontslagrecht aangekondigd. Op dit moment is het huidige ontslagrecht nog van toepassing. In deze gratis whitepaper leest u welke ontslaggronden er zijn en wat de bijbehorende trajecten hierbij zijn. Daarnaast vindt u in de whitepaper voorbeelden uit de praktijk.

In deze whitepaper leest u over de volgende onderwerpen:

 1. Vroeger was het beter
 2. Welke keuzes zijn er te maken tussen de ontslaggronden
 3. Éérst kijken of verbetering mogelijk is
 4. Verwijtbaar handelen of nalaten door de werknemer
 5. Verstoorde arbeidsverhouding
 6. Kabinetsplannen – versoepeling ontslagrecht
 7. De beëindigingsvergoeding
 8. Praktijkvoorbeelden
 9. Wederzijds goedvinden – 5 zaken die u niet wilt vergeten

Deze whitepaper kunt u via het onderstaande formulier gratis downloaden

 • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten en diensten. We sturen u e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Indien u geen e-mails van XpertHR wenst te ontvangen vink dan de “opt out” box aan. Wij zullen uw gewijzigde voorkeur dan verwerken.
 • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.