Whitepaper – Welke onderwerpen komen bij HR-strategie aan de orde?

0

In grote bedrijven wordt de HR-strategie beschreven in dikke rapporten van dure consultants en hebben HR strategen er een dagtaak aan. In het midden- en kleinbedrijf (MKB) is het vaak voldoende om geregeld met elkaar te gaan zitten om bewust te bedenken welke zaken nu moeten worden aangepakt om straks te kunnen komen waar men wil zijn. Met de HR-strategie maakt u een plan waarin doelen op de lange en/of de korte termijn zijn geformuleerd en de wijze waarop die doelen moeten worden bereikt staan beschreven. In deze whitepaper wordt uitgelegd hoe u tot deze strategie voor het MKB komt. De volgende vragen en onderwerpen worden behandeld:

1. Welke onderwerpen komen bij HR-strategie aan de orde?
2. Werving en selectie
3. Personeelsplanning
4. Opleiding en ontwikkeling
5. Ontslag
6. Boeien en binden van personeel
7. Fatsoensregels en sanctiebeleid
8. 5 vragen inclusief antwoorden over HR-strategie

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.