Poster – Welke wetswijzigingen gaan in per 1 juli 2018?

0

Gedurende het jaar zijn er weer een aantal wijzigingen die per 1 juli 2018 in gaan. Welke dit zijn kunt u vinden op de poster. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen waar HR-professionals rekening mee moeten houden? Op deze kalender vindt u de laatste stand van zaken rondom wetten die gaan wijzigen en wanneer ze gaan wijzigen. Daarnaast ziet u in één overzicht de schoolvakanties en het minimumloon per leeftijdscategorie.

 

Deze poster kunt u via het onderstaande formulier gratis downloaden:

  • We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.