Whitepapers

Filter op onderwerp
Sorteer op:

Uitgelicht

XpertHR Whitepaper – Wet Verbetering Poortwachter

Ziek, kort- of langdurend, arbeids(on)geschikt worden of zijn. Is het een kwestie van ‘ermee dealen’ of van ‘effectief aanpakken’? Sinds de inwerkingtreding van de Wet (verbetering) Poortwachter hebben de werkgever, de werknemer en de arbodienst een meer actieve en duidelijke rol gekregen in het re-integratieproces.

Download de whitepaper

E-book: Efficiënt werken in HR

Met een breed HR-takenpakket is efficiënt werken cruciaal voor HR. Maar hoe doe je dat en wat is dé oplossing? In dit e-book delen verschillende collega’s en deskundigen hun lessen, ervaringen en tips ter inspiratie: van time-management en LEAN werken tot prioriteiten stellen en keuzes maken.

Download E-book

Whitepaper – Arbobeleid

Van correcte basiscontracten tot juist handelen bij bedrijfsongevallen, leeft jouw organisaties alle regels na van de Arbowet? Zo niet, dan mag de Inspectie SZW nu nog meer maatregelen treffen en sancties opleggen.

Download de whitepaper

Whitepaper – Beoordelen

Beoordelingsgesprekken nemen een centrale plaats in binnen het personeelsbeleid van organisaties. Op zich is dat niet verwonderlijk. Vanuit het perspectief van de organisatie is het belangrijk dat werknemers hun werk doen, zodat de doelen van de organisatie bereikt kunnen worden.

Download de whitepaper

Whitepaper – Check uw arbobeleid en voorkom boetes

De arbeidsomstandighedenwet verplicht werkgevers om aandacht te besteden aan de veiligheid, de gezondheid en de psychosociale arbeidsbelasting van de werknemers en gaat ervan uit dat verbetering van de arbeidsomstandigheden een vast onderdeel van de bedrijfsvoering is. Heeft u alles goed geregeld? Check het in deze whitepaper en voorkom boetes.

Download de whitepaper