Webinars

XpertHR organiseert diverse webinars voor u als HR-professional.

xperthr

Webinar XpertHR College: Vernieuwde privacywetgeving (AVG)

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Welke gevolgen heeft dit voor organisaties? En hoe kan HR zich het beste voorbereiden? Tijdens het XpertHR College praat Steffie Schepers u een uur lang bij. Zij is juridisch medewerker bij RWV Advocaten en heeft zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving.

Schrijf u gratis in voor dit webinar

xperthr

Webinar XpertHR College: Belonen

Belonen is een van de strategische instrumenten die u kunt inzetten om medewerkers de juiste richting op te sturen. Het wordt gezien als middel om medewerkers te motiveren, talent aan te trekken en prestaties te verbeteren. Maar is dit werkelijk zo? Dr. Kilian Wawoe pleit voor ‘het nieuwe belonen’ waarin de beloning geldt als een verdelingsvraagstuk in plaats van een strategisch instrument.

Schrijf u gratis in voor dit webinar

xperthr

Webinar XpertHR College: Beoordelen

De traditionele beoordelingscyclus ligt onder vuur. Steeds meer organisaties willen de jaarlijkse beoordelingsgesprekken afschaffen of aanpassen. Het geven van leiding moet veel dynamischer, minder directief en meer dienend zijn. Daarin past een jaarlijks verplicht praatje over het functioneren niet, zo is de redenering vaak. Welke nieuwe vormen van beoordelen zijn er en waar moet u op letten? Dat is het onderwerp van het volgende XpertHR College. 

Schrijf u gratis in voor dit webinar


xperthr

XpertHR Webinars

XpertHR verzorgt in samenwerking met Van Gelderen Advocaten webinars met arbeidsrechtelijke thema’s. De duur van dit webinar is één uur en is zowel live als on-demand te kijken, wanneer het jou uitkomt. Tevens kan je direct vragen stellen aan de presentator en krijg je praktische handvatten om de wijzigingen aangaande het arbeidsrecht direct toe te passen in jouw organisatie. Na dit webinar ben je weer geheel op de hoogte omtrent de laatste wijzigingen in het arbeidsrecht.

Meer over XpertHR Webinars


Webinar XpertHR College: Duurzame Inzetbaarheid

Hoe kan HR doorpakken op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Door vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen te stimuleren. Tijdens het XpertHR College legt organisatiepsycholoog Aukje Nauta u precies uit hoe u dit doet, inclusief veel praktijkvoorbeelden. 

Schrijf u gratis in voor dit webinar


HR Journaal

HR Journaal

XpertHR organiseert elke maand het gratis HR journaal. Tijdens dit half uur durende webinar krijg je meer informatie over actuele HR zaken, een interview met een gast van de maand en zal Maarten van Gelderen ook een actuele uitspraak behandelen. Hierdoor blijf je up-to-date betreffende HR zaken. Het HR Journaal wordt tien keer per jaar uitgezonden.

Meer over het HR Journaal


 

 

PW / congressen

PW / congressen organiseert voor jou als HR-professional jaarlijks rond de 50 congressen en masterclasses. Wil je betrouwbare én actuele kennis opdoen om verder te groeien in je vakgebied?

Bekijk de congresagenda