Met deze webinars bent u straks klaar voor de WAB

0

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking. Bent u al gestart met de voorbereiding op de nieuwe regelgeving? In een serie van zes webinars stoomt XpertHR u klaar voor de WAB zodat u goed bent voorbereid en de voordelen benut voor uw organisatie.

Advocaten Steffie Schepers en Maarten van Gelderen hebben zich grondig verdiept in de nieuwe wetgeving en praten u bij over de belangrijkste veranderingen. Op 1 augustus om 10.30 uur start Steffie Schepers het eerste webinar over de WAB. Ze zal een overzicht geven van de huidige en nieuwe regels en hierbij aandacht schenken aan de praktische vertaalslag. Oftewel: wat moet u als HR doen om per 1 januari 2020 helemaal klaar te zijn voor de WAB?

Verdiepende webinars

Vervolgens worden in 5 verdiepende webinars een aantal specifieke onderwerpen uit de WAB uitgewerkt. Denk aan ketenregeling & ww-premie, transitievergoeding, oproepovereenkomst, payroll en ontslag. Per onderwerp hoort u wat er precies verandert en wat u kunt doen ter voorbereiding. Ook hoort u met welke zaken u per direct al aan de slag moet. Tijdens de webinars kunt u vragen stellen aan de sprekers.

Let op: u moet zich voor ieder webinar apart aanmelden. De aanmeldformulieren voor het webinar over de transitievergoeding wordt nog online gezet. De webinars over oproepovereenkomst, payroll en ontslag zijn alleen voor klanten van XpertHR.

Webinar agenda

1 augustus om 10.30 uur: WAB ins en outs voor HR

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) bevat een pakket aan maatregelen om de verschillen tussen vast werk en flexwerk te verkleinen. Wat gaat er veranderen ten opzichte van de huidige situatie? Tijdens dit eerste webinar bespreekt advocaat Steffie Schepers de belangrijkste veranderingen op hoofdlijnen.

Schrijf u gratis in voor dit webinar

 

8 augustus om 10.30 uur: de ketenregeling

De opeenvolging van tijdelijke contracten, de zogenaamde ketenbepaling, wordt met ingang van 1 januari 2020 verruimd. Nu is het mogelijk om aansluitend drie tijdelijke contracten in twee jaar aan te gaan. Dit worden drie contracten in drie jaar. Tijdens dit webinar door advocaat Steffie Schepers hoort u meer over deze maatregel.

Schrijf u gratis in voor dit webinar

 

 

 

Lees meer over:

Over Auteur