Voorwaarden HR Arbeidsrecht Challenge

Actievoorwaarden:

 1. De prijsvraag omvat het meedoen aan de challenge “HR Arbeidsrecht Challenge’’ (de kennisquiz)
 2. Per persoon kan men éénmaal meedoen aan de kennisquiz. Mocht een zelfde persoon met meerdere e-mailadressen opnieuw deelnemen wordt dit bij de prijs uitreiking als een deelname geteld.
 3. De prijsvraag is open voor ieder die de drie rondes van de kennisquiz heeft afgerond, met uitzondering medewerkers van Reed Business Information en/of bedrijven betrokken bij de ontwikkeling van de kennisquiz.
 4. De prijsvraag kan worden gestart via: http://xperthractueel.nl/hr-arbeidsrecht-challenge
 5. De prijsvraag omvat de volgende prijzen die gewonnen kunnen worden door ieder die met een afgeronde kennisquiz;
  1. 1e prijs is: één jaar gratis webinars van Maarten van gelderen, dit is een pakket van 8 webinas ter waarden van €895,-  
  2. Tevens geven wij na elke ronde 25 keer het boek ‘HR Essentials: Arbeidsvoorwaarden (eenzijdig) wijzigen’. Deze is éénmalig te winnen.
 6. Deelnemers dienen ouder te zijn dan 18 jaar.
 7. Alle deelnames moeten voorzien zijn van een echte persoons- en bedrijfsnaam en werkend emailadres
 8. Reed Business Information is niet verantwoordelijk voor deelnames die zijn verloren door technische storingen.
 9. De organisatie en partners zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade in welke vorm dan ook door het deelnemen aan de actie. De actie is gecontroleerd op aanwezigheid van bekende computervirussen en is getest op meerdere computersystemen. Een garantie op de afwezigheid van computervirussen kan echter nimmer worden gegeven. De organisatie is niet aansprakelijk voor programmatuur van derden zoals software-drivers en browser-plugins.
 10. Deelnames binnen deze prijsvraag dienen binnen te zijn op 23:59 uur op 30 juni 2017.
 11. De winnaars worden bepaald op basis van score en de winnaar wordt via de email op de hoogte gesteld.
 12. Over de winnaars wordt niet verder gecorrespondeerd.
 13. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.
 14. Eventuele foto’s van de prijsuitreiking en of de namen van de winnaars kunnen worden gebruikt voor publicitaire doeleinden in door Reed Business Information eigen media.
 15. Door deel te nemen aan deze test en op verzenden te klikken ga ik akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het Privacy Policy dat beschrijft hoe mijn persoonsgegevens worden verwerkt. Meer in het bijzonder stem ik ermee in dat Reed Business mij per email voor direct marketing doeleinden over de meest uiteenlopende onderwerpen mag informeren over haar eigen producten en diensten. U kunt zich voor deze e-mails ten alle tijden afmelden. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.
 16. De prijsvraag wordt georganiseerd door XpertHR, de HR Antwoordbank. Onderdeel van Reed Business Information, gevestigd te Radarweg 29, 1043 NX Amsterdam. xperthr.nl, telefoonnummer 020 - 515 9152, email: marketing@xperthr.nl.
 17. Medewerkers van de organisatie en partners van Reed Business Information zijn uitgesloten van deelname.
 18. De organisatie en partners behouden zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, quizperiode en voorwaarden te wijzigen.
 19. Op deze deelnamevoorwaarden en gebruiksvoorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing; Alle geschillen zullen worden berecht door een door de organisatie aan te wijzen rechter.
 20. Deze algemene spelvoorwaarden zijn opgesteld in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen. Als u wenst te reageren op ons privacy beleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen we u contact met ons op te nemen via marketing@reedbusiness.nl
 21. Gewonnen prijzen kunnen tot 3 maanden na deelname worden opgeëist. Prijswinnaars ontvangen een e-mail als zij hebben gewonnen. Wanneer Reed Business Information binnen 3 maanden geen reactie heeft ontvangen op de e-mail, kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de gewonnen prijs