Veelgestelde vragen over registreren

Waarom moet ik mij registreren?
We vragen je om je gratis te registeren op xperthractueel.nl. Het maken van journalistieke vakinformatie kost tijd en geld. Met het registeren op xperthractueel.nl ondersteun je de redactie bij het maken van hoogwaardige content.

Door registratie van onze lezers weten we nog beter voor wie we schrijven. Ook maakt registreren het voor jou als lezer mogelijk om te reageren op artikelen. En je hebt toegang tot XpertHR Connect, het sociale platform voor HR-professionals.

Hoe registreer ik mij?
Nadat je een aantal artikelen hebt bekeken, verschijnt automatisch een registratiescherm. Vul alle gevraagde velden in. Noteer je e-mailadres en wachtwoord en bewaar deze goed! Wanneer je succesvol geregistreerd bent kan je verder.

Wil je je direct registreren? Klik dan hier.

Lukt het registreren niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via het online serviceformulier, via telefoonnummer 020 – 515 9515 of per e-mail: klantcontacthr@reedbusiness.nl.

Hoe kan ik inloggen?
Op XpertHR Actueel kan je met hetzelfde account inloggen dat je op www.penoactueel.nl gebruikte.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Je kunt gebruik maken van onze wachtwoord vergeten service. Klik hier om direct van deze service gebruik te maken.
Hoe kan ik mijn inloggegevens wijzigen?
Je wijzigt je inloggegevens door je wijzigingen per e-mail door te geven aan onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar via het mailadres: klantcontacthr@reedbusiness.com.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Bescherming van je persoonlijke gegevens is van groot belang voor ons. Je gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Reed Business Information bv houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen. privacy-statement of onze gebruikersvoorwaarden. Reed Business Information bv heeft sinds kort ook de officiële privacy waarborg van DDMA.
Ik wil graag mijn account verwijderen?
Om je account te laten verwijderen kan er een e-mail gestuurd worden naar marketing@xperthr.nl, vermeld het e-mailadres dat verwijderd moet te worden en uw naam. U krijgt een bevestiging als dit is gebeurd.

 

Is je vraag niet beantwoord?

Voor al je vragen kan je terecht bij onze afdeling Klantenservice via het online serviceformulier, per e-mail bereikbaar via service@xperthr.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer 020 – 515 9515.