Genomineerden HR Proffie 2011 bekend

0

Technische Unie, Zorgfederatie Oldenzaal en PON zijn genomineerd voor de HR Proffie 2011 voor het beste HR-beleid.

Bij de HR Proffie Innovatieprijs strijden Aluchemie en afgevaardigden van de Gedragscode Schoonmaakbranche (vertegenwoordigd door Schiphol, NS en FNV) om de prijs voor het meest innovatieve HR-beleid. De nominaties werden bekendgemaakt door de jury van de HR Proffie, bij monde van voorzitter Lia Belilos, HR directeur KPN.

Titel ‘Beste HR-beleid van Nederland’ 
Tijdens de uitreiking op woensdag 2 november a.s. beslist de jury wie een jaar lang mag pronken met de titel ‘het beste HR-beleid van Nederland’ en ‘het meest innovatieve HR-beleid van Nederland’. Ber Damen, directielid van Berenschot en dagvoorzitter tijdens de uitreiking, is verheugd over het rijtje genomineerden. "Elk jaar is het weer afwachten welke organisaties met hun HR-beleid durven mee te dingen naar deze gerenommeerde prijzen. Doordringen tot de finale is al een prestatie op zich en het wordt 2 november een spannende strijd wie er gaan winnen."

Voordrachten 
De bekendmaking van de winnaars van de HR Proffie 2011 vindt plaats in het Figee Innovatie Theater in Haarlem. Het programma begint om 15.00 uur. Naast de uitreiking van beide prijzen wacht genodigden een aantal inspirerende voordrachten, onder meer van Carlo Strijk (directeur-eigenaar van coachings- en trainingsbedrijf Strijk en Zet BV en auteur van ‘Vals Verlangen’) en Paul Boselie (hoogleraar Human Resource Management aan de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap van de Universiteit Utrecht).

De HR Proffie 
De HR Proffie wordt sinds 2004 uitgereikt en is een initiatief van adviesbureau Berenschot, Tempo-Team, NVP en WEKA, uitgever van HR Strategie. Vorig jaar was de winnaar van de beleidsprijs FrieslandCampina en ging de innovatieprijs naar Ingram MICRO B.V.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.