Duurzame inzetbaarheid

Snelle economische en maatschappelijke veranderingen maken werken aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers steeds belangrijker. Het uiteindelijke doel van duurzame inzetbaarheid is: medewerkers die bijdragen aan de prestaties van de organisatie en daar zelf ook meerwaarde aan ontlenen. Dat vraagt veel aandacht voor psychosociale arbeidsbelasting (PSA), stress en werkdruk, vitaliteit, veiligheid en mobiliteit.

Duidelijke thema’s, maar het beleid dat je hierop ontwikkelt is niet altijd even eenvoudig. Welke maatregelen neem jij tegen PSA? Hoe maak je werkstress bespreekbaar?

Meer weten over Duurzame inzetbaarheid? De auteurs van onze collega's van XpertHR hebben speciaal voor jou een naslagwerk gemaakt over dit thema.  

Download de whitepaper

  • Met XpertHR krijgt u direct antwoord op al uw HR-vragen. XpertHR optimaliseert uw werkproces met arbeidsrechtelijke informatie, betaalbaar juridisch advies, praktische tools, praktijkcases, checklists en nog veel meer. Alles wat u moet weten op één plek. En altijd up-to-date dankzij ons team van juristen en externe vakspecialisten. Voor meer informatie, ga naar www.xperthr.nl

 

Terug naar kantoor: welkom en fijn dat je rechts loopt

Een welkomstpakket doet wonderen en een grappige wegwijzer valt beter dan een rood gebodsbord. In het XpertHR webinar ‘Reboarding en Employee Experience geeft expert Heleen Mes advies over de communicatie en andere aandachtspunten nu medewerkers terugkeren naar kantoor.