XpertHR zoekt een contentcoördinator

0

Het team van XpertHR zoekt een freelance contentcoördinator. XpertHR is dé antwoordbank voor HR-professionals en maakt deel uit van het fonds Human Resources binnen uitgeverij Reed Business Information. Het fonds bevat tevens de titels P&Oactueel, Flexmarkt, Praktijkblad Ondernemingsraad, O&O (Opleiding & Ontwikkeling) en Pensioen & Praktijk.

Als contentcoördinator ben je mede verantwoordelijk voor het briefen van auteurs, het verzorgen van korte berichtgeving en doorvoeren van wijzigingen op onze website, en het samenstellen en verzenden van nieuwsbrieven. De content betreft vooral informatie, tools en checklists aangaande wet- en regelgeving binnen het domein human resources.

Wij zoeken een enthousiaste collega die in staat is creatieve oplossingen voor contentvraagstukken binnen ons platform te bedenken en uit te voeren. Daarbij is werkervaring binnen een webredactie noodzakelijk, kennis van arbeidsrecht en/of de doelgroep HR-professionals een pre.


Het betreft een freelance parttime functie van gemiddeld één dag in de week gedurende een beoogde periode van een half jaar, mogelijk langer. De werkzaamheden zullen op ons kantoor in Amsterdam Sloterdijk worden uitgevoerd. Nadere invulling in overleg.

Geïnteresseerd? Stuur je CV met begeleidende brief naar Yolanda Stil, algemeen hoofdredacteur XpertHR: yolanda.stil@reedbusiness.nl, of neem voor nadere informatie contact op met Philomene Dewaide, contentcoördinator XpertHR, telefoon: 020 515 9301.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.