Recruitr en Connexys bundelen krachten

0

Recruitr en Connexys zijn een samenwerking aangegaan waardoor beide systemen op elkaar aangesloten kunnen worden. Dankzij deze koppeling kan het effect van social referral recruitment inzichtelijk worden gemaakt.

Gebruikers van de social referral tool Recruitr die ook gebruikmaken van het Applicant Tracking System (ATS) van Connexys, kunnen nu in hun systeem kunnen zien welke medewerkers bij hebben gedragen aan de aanwas van nieuwe kandidaten.

Vanessa Backer, channelmanager Recruitr: ‘Door de koppeling met het ATS van de klant biedt Recruitr meer waarde voor de klant. De klant wil namelijk weten welke kandidaten via Recruitr binnen zijn gekomen en vervolgens via welke medewerker. Dit kunnen wij nu dankzij de samenwerking met Connexys realiseren’.

Guus Meijer, directeur operations van Connexys: ‘Ik geloof in de kracht van een referral programma. Het vergemakkelijkt de werving en door deze koppeling kun je nu ook meten hoe succesvol het programma is. Een mooie toevoeging.’

Doordat nu inzichtelijk is welke medewerkers bij hebben gedragen aan het werven van nieuwe talenten, wordt het voor de organisatie ook gemakkelijker om eigen medewerkers te belonen. Bij referral recruitment is het beloningssysteem zeer belangrijk om medewerkers te stimuleren en te motiveren om hun netwerk te gebruiken.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.