Nieuwe wervingssite voor Defensie online

0

Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie heeft vorige week de nieuwe wervingssite werkenbijdefensie.nl officieel geopend. Het is voor het eerst dat de vier krijgsmachtdelen zich met één gezamenlijke wervingssite profileren op de arbeidsmarkt.

Bezoekers van werkenbijdefensie.nl kunnen zich nu eenvoudiger oriënteren op hun mogelijkheden voor een baan binnen heel Defensie. Desgewenst is het (nog steeds) mogelijk om binnen een bepaald krijgsmachtdeel te kijken welke functies of infodagen er zoal ‘ te koop’ zijn. Ook vanuit een vakgebied of opleidingsniveau valt nu te zien waar de kansen liggen, nog voordat er een keuze voor een krijgsmachtdeel is gemaakt. Het aanbod voor de belangstellende is daarmee een stuk groter en beter bereikbaar dan in de vorige situatie met 4 verschillende werkenbij-sites van de marine, landmacht, luchtmacht en marechaussee.

Bron: Ministerie van Defensie

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.