Terugkijken: HR Journaal over recruitment met Gusta Timmermans

0

Het HR Journaal van donderdag 17 mei stond in het teken van recruitment. Speciale gast was Gusta Timmermans, voorzitter van Recruiters United, een netwerk voor recruitment- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland.

De arbeidsmarkt is in korte tijd zo krap geworden dat je als werkgever heel aantrekkelijk moet zijn om nog de juiste mensen aan te kunnen trekken. Gusta Timmermans deelde haar ervaring tijdens het HR Journaal op 17 mei. ‘Wie werknemers nu nog als een nummer ziet, kan het aantrekken van toptalent wel op zijn buik schrijven.’

Gusta Timmermans

Gusta Timmermans werkte jarenlang als hoofd recruitment bij ING Nederland. Inmiddels heeft ze haar eigen adviesbureau en begeleidt ze organisaties met hun werving- en selectiebeleid. Ze is voorzitter van Recruiters United, een netwerk voor recruitment- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland.

Onlangs bracht zij haar boek 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek uit. Het is een praktische handleiding voor onder andere HR-professionals. Tijdens de uitzending zal zij uitleggen wat de randvoorwaarden zijn om een aantrekkelijke werkgever te zijn en geeft ze handvaten voor een professioneel selectiegesprek.

HR Journaal over recruitment

Het HR Journaal is een online webinar. Deelname aan het HR Journaal is gratis. Wel moet u zich aanmelden en registreren zodat u een link ontvangt om het webinar terug te kijken.

Terugkijken HR Journaal

 

 

  • Door de turbulente arbeidsmarkt is het niet makkelijk om de juiste mensen te vinden. Recruitmentexpert Gusta Timmermans verrijkt uw kennis over het recruitmentproces in een whitepaper over werving en selectie. Download de whitepaper!
Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.