Download: Werven of binden?

0

Het verloop trekt in veel organisaties spectaculair aan en de openstaande vacatures zijn moeilijker te vervullen. De instroom houdt de uitstroom echter niet tegen. Lees in deze whitepaper waarom werven én het binden van medewerkers belangrijk is.

Meer dan werven

De Nederlandse arbeidsmarkt ligt er prima bij en de nog voortdurende groei van onze economie met bijna drie procent op jaarbasis zorgt ervoor dat ook het aantal arbeidsplaatsen blijft groeien. Dit zorgt voor een totaal van meer dan een miljoen vacatures voor heel 2018. Het verloop trekt in veel organisaties spectaculair aan en de openstaande vacatures zijn moeilijker te vervullen. Daarom wordt recruitmentinspanning geïntensiveerd en stijgt het aantal arbeidsplaatsen voor recruiters, liefst met verstand van social media, snel. Dit verruimt de instroom, maar remt de uitstroom niet.

Deze whitepaper geeft aan waarom het belangrijk is om gelijktijdig te werken aan het beperken van de ongewenste en vermijdbare uitstroom én het veiligstellen van de gewenste instroom – en hoe.

Download de whitepaper
Lees meer over:

Over Auteur

Sacha Luijkx is redacteur bij XpertHR Actueel. Met haar perfectionistische en pro-diversiteitsblik voorziet zij u van alles wat u moet weten rondom HR.