Download: met deze tips wordt u een aantrekkelijke werkgever

0

Automatisering, robotisering,  flexibilisering: talloze ontwikkelingen hebben invloed op de arbeidsmarkt. Reden genoeg om de komende twee maanden extra aandacht te besteden aan recruitment. Hierbij de aftrap: Hoe trekt HR de juiste mensen aan? Lees de tips van recruitmentexpert Gusta Timmermans.

Om als organisatie in te spelen op al deze trends is het verstandig om naar een aantal zaken te kijken. In deze whitepaper bespreek recruitmentexpert Gusta Timmermans de volgende thema’s:

  1. Wat zijn de actuele arbeidsmarkttrends?
  2. Wat zijn belangrijke randvoorwaarden om een effectief aannamebeleid te creëren?
  3. Hoe wordt u een attractief werkgever?
  4. Wat is het belang van het voeren van goede selectiegesprekken?
  5. Do’s en don’ts tijdens het selectiegesprek

Gusta Timmermans heeft ruim twintig jaar ervaring in het recruitmentvak. Zij was jarenlang actief in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een werving- en selectiebureau en als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd. Op dit moment heeft ze haar eigen adviesbedrijf en biedt ze strategisch advies en recruitmentoplossingen.

Download de whitepaper

 

  • De arbeidsmarkt is zo krap geworden dat een werkgever heel aantrekkelijk moet zijn om de juiste mensen aan te kunnen trekken. Tijdens het XpertHR College op 17 oktober praat recruitmentexpert Gusta Timmermans u een uur bij. Meld u aan!

 

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.