Enquête: Wat doe jij aan pensioencommunicatie?

0

Hoeveel vragen over pensioen krijg jij gemiddeld per maand van je werknemers? En wat doe jij aan voorlichting over pensioen? Doe mee aan de enquête over pensioenen.

Ga direct naar de enquête.

Pensioen wordt nogal eens gezien als saai en ingewikkeld. Toch is het een zeer belangrijk onderwerp voor HR. Want hoe ga je binnen je organisatie om met de veranderingen binnen pensioen en de voorlichting aan je werknemers? De redactie van XpertHR Actueel wil graag weten welke meningen er bij HR-professionals leven over pensioen. Doe daarom mee aan de enquête die is opgesteld in samenwerking met verzekeraar Nationale-Nederlanden.

Win toegangskaarten voor HR-event naar keuze
Onder de respondenten die binnen het HR/P&O domein werkzaam zijn verloten we twee toegangskaarten voor een HR-event naar keuze. Resultaten van het onderzoek willen we graag met je delen. Heb je belangstelling? Vul dan aan het einde je contactgegevens in. Deze vragenlijst neemt ongeveer 10 tot 12 minuten in beslag.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.