Over ons

 

Over XpertHR Actueel

XpertHR Actueel is een onderdeel van XpertHR. XpertHR is online antwoordbank waarin Nederlandse wet- en regelgeving wordt vertaald naar begrijpelijke taal voor alle professionals die te maken hebben met Human Resources. Tevens publiceert XpertHR informatie over fiscale wetgeving, jurisprudentie, cao informatie en pensioenafspraken binnen bedrijfssectoren. Nieuwsgierig naar XpertHR? Hier vind je meer informatie.

Op XpertHR Actueel vindt u het laatste nieuws op HR-gebied. Daarnaast biedt XpertHR Actueel online relevante en betrouwbare vakinformatie voor HR-professionals. Regelmatig leest u op XpertHR Actueel prikkelende en inspirerende blogs en opinies.

De experts achter XpertHR Actueel

XpertHR Actueel wordt gemaakt door een redactieteam. Daarnaast schrijven arbeidsrechtadvocaten en juristen van de kennisbank XpertHR regelmatig voor XpertHR Actueel. Maak kennis met het hele team op de auteurspagina.

Veelgestelde vragen aan de redactie

Moet ik betalen voor XpertHR Actueel?
Nee. Wel vragen we je om je gratis te registreren op XpertHR Actueel. Met het registeren ondersteun je de redactie bij het maken van hoogwaardige content. Zo weten weten we nog beter voor wie we schrijven. Ook maakt registreren het voor jou als lezer mogelijk om te reageren op artikelen en kun je meer artikelen lezen zoals jurisprudentie en praktijkvragen. Ook kun je gemakkelijker whitepapers downloaden.
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen
Twee keer per week wordt er een nieuwsbrief verstuurd. Wil jij op de hoogte zijn van het laatste nieuws op HR gebied? Registreer je dan voor de XpertHR nieuwsbrief. Aanmelden doe je hier.
Ik wil een artikel publiceren
Leuk! Dat juichen we natuurlijk van harte toe. Op XpertHR Actueel plaatsen we regelmatig gastblogs. Voor een blog op de website komt, bekijkt de redactie of het stuk voldoet om geplaatst te worden. Wij accepteren geen discriminerende blogs, blogs waarin mensen persoonlijk worden beledigd of blogs met een direct commercieel doel. Zo nodig passen wij een redactie op grammatica, opbouw, (tussen-)koppen en/of leesbaarheid toe. Wil je meer weten of wil je een blog of artikel inzenden? Mail dan naar redactie@xperthr.nl.
Ik wil adverteren op XpertHR Actueel
XpertHR Actueel biedt geen mogelijkheden voor adverteren.
Ik wil meer weten over XpertHR
Dat kan natuurlijk! Meer informatie over XpertHR is te vinden via deze website. Hier kun je ook meer lezen over de voordelen van XpertHR en kun je direct een offerte aanvragen.
Ik wil meer weten over XpertHR Checkit
XpertHR Checkit is een naslagwerk speciaal voor leidinggevenden. Want vaak komen bepaalde HR-taken bij leidinggevenden binnen de organisatie te liggen. Hoe houdt je als HR grip op deze zaken? XpertHR Checkit kan u hierbij helpen. Meer informatie 
Ik wil me aanmelden voor het HR Journaal
Het HR Journaal is gestopt. Wil je interessante webinars blijven volgen? Kijk dan op onze webinarpagina.

XpertHR Actueel is onderdeel van Reed Business Information
Reed Business Information levert informatie en data oplossingen voor professionals wereldwijd. Onze sterke wereldwijde merken hebben markt leidende posities in veel verschillende branches en markten waaronder het bankwezen, de landbouwsector, petrochemie en luchtvaart. We helpen onze klanten elke dag weer de juiste strategische beslissingen te nemen. Reed Business Information is onderdeel van RELX Group, een wereldwijd toonaangevende leverancier van informatie en analytics voor professionele en zakelijke klanten in verschillende markten. Kijk voor meer informatie op: www.reedbusiness.com.

Volg XpertHR op LinkedinVolg XpertHR Actueel op twitterVolg XpertHR Actueel op facebook