Over ons

XpertHR Actueel is een toegankelijk platform waar de professionele redactie de HR-professional dagelijks voorziet van innovatieve, inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over HR gerelateerde onderwerpen.

De experts achter XpertHR Actueel
XpertHR Actueel wordt gemaakt door een redactieteam en externe specialisten in hun vak. Maak kennis met het team via de auteurspagina.

Drie vragen over XpertHR Actueel

PenOactueel.nl is nu XpertHRActueel.nl. Waarom eigenlijk? Wat levert deze stap de lezer eigenlijk op?
P&Oactueel en XpertHR werkten de laatste jaren al in toenemende mate samen. De naamswijziging van de website van P&Oactueel in XpertHRActueel.nl markeert de integratie van beide producten. Daar waar XpertHRActueel.nl HR-professionals (onderling) verbindt met actualiteit en verfrissende inzichten, helpt XpertHR HR-professionals verder in hun dagelijks werk. Neem als voorbeeld de wet DBA: Op XpertHRActueel.nl ruimte voor actualiteit, discussies en ervaringen aangaande de invoering en werking van deze wet. Binnen XpertHR alles over de impact die de wet op het werk van HR heeft.

Verandert er nog iets aan de inhoudelijke focus op de website?
We weten welke topics HR professionals dagelijks bezighouden. Op dit punt mag HR verwachten dat zij in de combinatie XpertHRActueel.nl en XpertHR volledig en juist geïnformeerd zijn. Daarnaast zullen we vooral vanuit XpertHRActueel.nl de relevante dagelijkse actualiteit blijven volgen en duiden. Actualiteit houdt je immers scherp, biedt nieuwe inzichten en inspireert tot nieuwe ideeën. Juist de combinatie van waar noodzakelijk volledig en correct en waar wenselijk actueel en inspirerend maakt het geheel sterk.

De vormgeving van de site is volledig veranderd. Wat zijn volgens jou daar de voordelen van?
Mensen zijn steeds visueler ingesteld en zijn steeds kritischer in korte tijd de door hen gewenste informatie te vinden. Met de nieuwe website verwachten we hier een betere service in te kunnen verlenen.

XpertHR Actueel is onderdeel van Reed Business InformationLogo Reed Business Information
Reed Business Information is een van de bedrijven van het wereldwijde en beursgenoteerde RELX Group en één van ’s werelds grootste uitgeefconcerns. RELX Group logo

HR professional, accountant, jurist, boer of overheidsmedewerker... 
Een groot deel van werkend Nederland maakt gebruik van het omvangrijke productaanbod van Reed Business Information. Om de bedrijfsresultaten te verbeteren, om persoonlijk te groeien, inspiratie te vinden en altijd op de hoogte te zijn. Als professional wil je de beste informatie over jouw vakgebied op een praktische en slimme manier tot je kunnen nemen.