Wie gaat er naar de finale van de HR Talent Awards?

0

Op donderdag 16 oktober vond de halve finale van de HR Talent Awards plaats en uiteraard was P&Oactueel erbij. 16 HR starters en 11 Young Professionals streden om een felbegeerde plek in de finale.

Na een korte introductie kregen de kandidaten een businesscase om in groepjes op te lossen, onder het toeziend oog van een strenge jury. MKB Krachtcentrale stelde de case op en zal de uitkomsten van de verschillende groepen wellicht zelf gaan toepassen.

Businesscase
Het uitwerken van de businesscase was niet de enige uitdaging voor de HR-talenten. Toen ze eenmaal tot een conclusie waren gekomen, moesten ze deze ook presenteren voor de jury om hen te laten zien wat zij de MKB Krachtcentrale adviseren.

Yoga
Omdat zo’n dag behoorlijk spannend is, konden de kandidaten een workshop yoga volgen terwijl de jury zich terugtrok om een eerste selectie te maken. Daaruit kwamen zes HR starters en zeven Young Professionals naar voren die één op één gespreken met de jury mochten volgen om zichzelf optimaal te kunnen presenteren.

Finalisten
Vanmorgen werd bekend gemaakt dat Melissa Vas, Danny Kwarten, Inge van Herwijnen en Michèle Smeele de HR starters zijn die de strijd aan gaan voor een baan bij Effectory. Jasmijn Koets, Anne-Marije Buckens, Jeffrey de la Rambelje en Stijn Janssen zijn de finalisten van de Young Professionals. Zij maken kans  op een opleiding van ICM.

Lees ook: Juryleden kijken uit naar ontmoeting met genomineerden HR Talent Awards en Halve finalisten Talent Awards bekend

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.