Social Media voor Human Resources

0

Een presentatie over sociale media tools voor talentmanagement en recruitment.

Het uitgangspunt van deze presentatie is een beeld schetsen van de ideale werkomgeving voor de generatie Y en de wijze waarop deze doelgroep geworven kan worden. De presentatie omvat echter veel meer. Zo wordt duidelijk gemaakt waarom geen organisatie sociale media nog kan negeren.

De presentatie spreekt tot de verbeelding doordat de vele tips en adviezen zowel ondersteund worden door cijfers als door concrete voorbeelden.

Aan het eind van de presentatie worden nog een aantal suggesties gedaan waarvoor sociale media binnen een organisatie zijn in te zetten. Onder andere komen aan bod Blended Collaboration, Inward facing blog, Reward&Recognition, Talent Retention en Frequent Feedback.

Deze presentatie schetst een beeld van de organisatie van de toekomst. Een toekomst die voor sommige organisaties reeds werkelijkheid is, maar voor vele organisaties nog (te) onbekend.

Bekijk de presentatie (62 slides) Social Media voor Human Resources

Meer Mediascan »

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.