Nomineer nu jouw HR-topper

0

Wie staan er aan de top van HR? Wat is hun visie en welke bijdrage leveren zij aan het succes van hun organisatie? De HRtop100 is op zoek naar HR-leiders met een visie om de top van HR in Nederland in kaart te brengen.

Co-creatie

De HRtop100 laat HR-leiders hun visie delen op actuele thema’s op het gebied van HR. Door kennis en visie te delen, blijft de top op zoek naar vernieuwingen in het vakgebied. Vorig jaar vond de eerste editie van de HRtop100 plaats. Ruim 100 HR-directeuren stortten zich op een maatschappelijk vraagstuk.

Nomineer
Bent u of kent u een HR-leider met een duidelijke visie, die niet in de HRtop100 mag ontbreken? Iemand die de HRtop100 award absoluut verdient? Nomineer hem of haar dan vandaag nog via de website.

Feestelijke Uitreiking
Op 8 december 2014 reiken wij voor het eerst de HRtop100 award uit aan dé HR leider die in zijn of haar bedrijf en in zijn of haar domein een uitmuntende rol heeft gespeeld.
Het HRtop100 event is een initiatief van HRcommunity, Raymakers v/d Bruggen in samenwerking met P&Oactueel en mede mogelijk gemaakt door AFAS Software.

Lees meer over de vorige editie van de HRtop100.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.