Halve finalisten Talent Awards bekend

0

De halve finalisten van de HR Talent Awards zijn bekend! Zestien HR starters en elf Young Professionals gaan de strijd met elkaar aan voor de titel HR Talent of the Year.

Nadat de genomineerden bekend gemaakt waren, kregen zij allemaal de mogelijkheid hun visie uit te werken aan de hand van enkele stellingen. De jury, bestaande uit verschillende experts op het gebied van HR (waaronder onze eigen hoofdredacteur Yolanda Stil) selecteerden de visies die zij het beste vonden.
De halve finale vindt plaats op 16 oktober. Op die dag zullen de halve finalisten in groepjes een businesscase gaan uitwerken. Vervolgens horen zij op 14 november wie de winnaars zijn bij de HR starters en bij de Young Professionals. Hier kun je zien welke genomineerden het tot de halve finale hebben geschopt en wat hun visie is.
De winnaars maken onder andere kans op een baan bij Effectory, een opleiding of training naar keuze bij ICM, een AFAS fiets of een personal branding dag bij PZinZ.

Lees ook: Juryleden kijken uit naar ontmoeting met genomineerden HR Talent awards en De eerste prijzen voor de HR Talent Awards 2014 zijn bekend!

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.