Reed Business Media Top Employer Nederland 2014

0

Reed Business Media meldt met veel trots dat het als een van de selecte organisaties de certificering ´Top Employer Nederland 2014´ heeft ontvangen; een officiële erkenning van goed human resources beleid.

Reed Business Media is uitgever van onder andere P&Oactueel, Flexmarkt, Praktijkblad ondernemingsraad en Salarismagazine.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Uit het onderzoek van het Top Employers Institute blijkt dat Reed Business Media zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt. Zo scoorde de organisatie onder andere hoog op carrièremogelijkheden, arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden, opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden tot flexwerken. Daarnaast wordt het bedrijf geprezen voor het ruime ‘aanbod’ aan benefits en netwerkgelegenheden. Zie voor meer informatie het bedrijfsprofiel op de website van Top Employers.

Een duidelijke erkenning
Renée van der Laan, Director Human Resources over de certificering: “Het onderzoek voorafgaand aan de certificering is erg grondig waardoor de validiteit van dit certificeringsproces erg hoog is. Het bevestigt dat ons human resources beleid toekomstgericht is en dat we dit continu optimaliseren, met oog op de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit is iets waar het human resources team zich hard voor maakt en ik ben er dan ook enorm trots op dat wij dit resultaat hebben behaald!”

Rob Kolkman, CEO vervolgt: “Reed Business Media mag ook als werkgever ontzettend trots zijn. Dit certificaat is een duidelijke erkenning van hetgeen we goed doen. Daarnaast tonen de cases van andere gecertificeerde organisaties punten waarop wij ons verder kunnen verbeteren. Dit stimuleert ons om continu te blijven streven naar het bieden van een ‘Top- werkplek’.”

Het Top Employer certificaat
Op woensdagavond 12 maart 2014 maakte het Top Employers Institute de beste werkgevers in Nederland bekend. De Top Employers-certificering wordt slechts toegekend aan de beste werkgevers: organisaties die voor hun Human Resources beleid de hoogste normen toepassen.
Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd condities die werkgevers creëren voor hun medewerkers. Optimale arbeidsomstandigheden zorgen ervoor dat de medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Dit zorgt er telkens weer voor dat ondernemingen en medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen.

Lees meer over Reed Business Media.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.