Maak de eerste casus van de HR Arbeidsrecht Challenge

0

In de arbeidsovereenkomst van een medewerker is een concurrentie- en relatiebeding opgenomen. Door de jaren heen verandert zijn functie van verkoper naar senior verkoper. Vervolgens neemt hij een baan aan bij de concurrent omdat volgens hem het concurrentiebeding niet meer geldt. Klopt dat? Bekijk de eerste video van de HR Arbeidsrecht Challenge voor de volledige casus. 

Bekijk de eerste video

 

Over de HR Arbeidsrecht Challenge

Iedere week verschijnt er op XpertHR Actueel een video met een praktijkcasus. Aan het eind wordt de vraag gesteld of je het eens of oneens bent met de gekozen oplossing. Je hebt precies een week de tijd om te reageren. Daarna verschijnt er een nieuwe video online met een nieuwe casus. In totaal verschijnen er drie video’s online. Let op: je hebt dus precies een week de tijd om te reageren op de video’s.

Wat kun je winnen?

Maak je drie keer de juiste keuze? Dan maak je kans op de hoofdprijs! Dat is een jaar lang gratis webinars volgen van XpertHR. Deze webinars gaan bijvoorbeeld over wangedrag bij werknemers, verschillende soorten arbeidscontracten en ontslag met wederzijds goedvinden. Het complete webinarpakket heeft een waarde van ruim €1000,-.

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.