HR Journaal over het regeerakkoord

0

Het regeerakkoord van de vier partijen die het nieuwe kabinet willen vormen is af. Wat zijn de plannen van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie op het gebied van HR? De highlights hoor je in het HR Journaal van a.s. donderdag.

Naar verwachting wordt het regeerakkoord morgen gepresenteerd en daarom staat het HR Journaal van a.s. donderdag volledig in het teken van de nieuwe plannen van het kabinet. Welke veranderingen kunnen we verwachten op het gebied van arbeidsrecht? Wat zijn de gevolgen van de plannen van het nieuwe kabinet voor HR? Tijdens de uitzending praten arbeidsrechtadvocaat Maarten van Gelderen en XpertHR Actueel redacteur Marloes Oelen je bij.

 

Waar en wanneer

Het HR Journaal is een online webinar. De editie over 50-plus-vriendelijke personeelsbeleid is donderdag 12 oktober 2017 om 13.00 uur. Deelname aan het HR Journaal is gratis. Wel moet u zich vooraf aanmelden en registreren zodat je de juiste link ontvangt zodat je het webinar live kan volgen.

Schrijf je in voor het HR Journaal
Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.