Rob van den Hurk nieuwe directeur NVP

0

Rob van den Hurk is per 1 januari 2011 de nieuwe directeur van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

Rob van den Hurk werkte de afgelopen drie jaar als senior manager bij het Centrum voor Innovatie van Opleidingen (CINOP) in ‘s-Hertogenbosch. Hij was daar verantwoordelijk voor complexe projecten op het snijvlak van learning & development en organisatieontwikkeling. Daarvoor was hij zelfstandig ondernemer met training- en adviesbureau ZuiderKroon. In die rol werkte hij als verandermanager bij middelgrote ondernemingen en als (interim)manager bij diverse hulpverleningsorganisaties. Ook is Van den Hurk werkzaam geweest als personal coach voor hogere managers in het bedrijfsleven, gemeenten en zorginstellingen. Voor het Ministerie van Defensie heeft hij in Afghanistan gewerkt om de communicatie tussen Nederlandse onderhandelaars en Afghaanse gezagsdragers te optimaliseren. Tevens heeft hij trainingen ontwikkeld en uitgevoerd op het terrein van leiderschapontwikkeling, was hij senior consultant management development en management coach bij Deloitte/Human Capital Group en adviseur werving en selectie bij Mercuri Urval.

Van den Hurk volgde zijn opleidingen ondermeer aan de Open Universiteit (Nederlands recht) en aan de Harvard University (Leiderschapontwikkeling en Management Development).

Rob van den Hurk heeft als directeur van de NVP de belangrijke taak om alle NVP brede activiteiten te organiseren en te coördineren, en de connecties te leggen tussen de vraag van leden en het aanbod van de NVP. Ook het verbinden van leden en niet-leden, het zien van kansen en het vergroten van het bewustzijn binnen de vereniging staat centraal. Daarnaast is Van den Hurk verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het landelijk bureau in Nieuwegein.

Lees ook:
> ‘Investeerders wensen HR-data over menselijk kapitaal’
> NVP Sollicitatiecode kan handvat zijn voor politiek

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.