HR Journaal met Sandra Djukanovic over Vitaal Leiderschap

0

Door de veranderende rol van managers en HR staat leiderschap steeds vaker op de agenda van organisaties. Hoe kan HR medewerkers inspireren, motiveren en vitaliseren? Vitaal leiderschapscoach Sandra Djukanovic legt dit precies uit tijdens het HR Journaal op 6 september.

Sandra Djukanovic

Sandra Djukanovic is vitaal leiderschapscoach en helpt managers, leidinggevenden en professionals hoe ze met vitaal leiderschap meer uit zichzelf en uit hun team kunnen halen. ‘Ik help ze de eigen effectiviteit te vergroten en de stress te managen zodat ze beter presteren, betere resultaten halen, meer werkplezier hebben en de productiviteit omhoog gaat. Dit levert uiteraard meer voldoening op in het werk, maar vertaalt zich ook naar het privéleven.’

Vitaal leiderschap gaat over het creëren van betrokkenheid, mensen autonoom laten zijn en coachend leiding geven. ‘Het managen van de vitaliteit van medewerkers (en van uzelf) doorloopt verschillende fasen. Het is namelijk van beland dat een vitaal leidinggevende of professional medewerkers inspireert, motiveert en vitaliseer. Hoe u dit het best voor elkaar krijgt, wil ik u graag bijbrengen.’

HR Journaal 

Het live HR Journaal vindt plaats op 6 september 2018. Door op onderstaande button kun u zich gratis aanmelden. Vervolgens ontvang u een link waarmee u naar het webinar kunt kijken.

Meld u aan voor het HR Journaal
Lees meer over:

Over Auteur

Sacha Luijkx is redacteur bij XpertHR Actueel. Met haar perfectionistische en pro-diversiteitsblik voorziet zij u van alles wat u moet weten rondom HR.