HR Journaal gaat over slecht leiderschap

0

Het HR Journaal van 11 mei staat in het teken van slecht leiderschap. Speciale gast is managementauteur Joep Schrijvers van wie dit jaar het boek ‘Hoe raak je ze kwijt? Over ontspoorde leiders en slechte managers’ is verschenen.

Joep Schrijvers behandelt in zijn boek de vraag hoe raak je ontspoorde en slechte managers kwijt? Hij legt de kenmerken van slecht leiderschap uit en geeft manieren om slechte managers in organisaties te corrigeren en weg te krijgen. Maar ook de zogenoemde ‘volgers’ en toezichthouders krijgen er van langs. Want waarom onthouden medewerkers zich van commentaar als ze hun baas of manager verkeerde dingen zien doen? En hoe kunnen organisatie hiermee omgaan? Joep deelt in het HR Journaal zijn kennis en ideeën, die jou als HR-professional ook weer aan het denken zetten.

Waar en wanneer

Het HR Journaal is een online webinar. De editie over slecht leiderschap is donderdag 11 mei 2017 om 13.00 uur. Deelname aan het HR Journaal is gratis. Wel moet je je vooraf aanmelden en registreren zodat je op donderdag de 11e de juiste link ontvangt zodat je het webinar live kan volgen.

Inschrijven voor het HR Journaal

 

HR Journaal

Met het HR Journaal, een maandelijkse online video-uitzending, ben je in 30 minuten weer helemaal bij op HR-gebied. Tijdens deze uitzending geeft arbeidsrechtadvocaat en presentator Maarten van Gelderen het laatste nieuws over wijzigingen in wet- en regelgeving. Ook behandelt hij opmerkelijke jurisprudentie van de afgelopen tijd.

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.