Eén expertisecentrum P&O rijksoverheid

0

Per 1 januari 2012 verenigen acht expertisecentra voor organisatie en personeel bij de rijksoverheid zich in het Expertisecentrum Organisatie en Personeel (EC O&P). Het EC O&P faciliteert de departementen bij het uitvoeren van goed werkgeversschap.

De dienstverlening van het EC O&P is onderverdeeld in drie clusters: Advies, In-, Door- en Uitstroom en Arbeid, Vitaliteit en Welzijn.
Door de bundeling van de krachten en kennis van de expertisecentra levert het EC O&P een compleet pakket op het gebied van organisatie en personeel: van arbeidsjuridisch advies tot advies over re-integratie en sociale zekerheid en van het (bege)leiden van reorganisaties tot het geven van strategisch organisatieadvies.

Ook loopbaanadvies en  het bijdragen aan arbeidsparticipatie en plezier op het werk voor medewerkers en leidinggevenden behoren tot de taken van het nieuwe expertisecentrum. De oprichting van het expertisecentrum past in het streven naar een compacte rijksdienst.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.