HR Journaal

HRJournaal logo(trans)

Met het HR Journaal, een maandelijkse online video-uitzending, bent u in 30 minuten weer helemaal bij op HR-gebied. Tijdens deze uitzending geven arbeidsrechtadvocaat en presentator Maarten van Gelderen en XpertHR Actueel redacteur Marloes Oelen het laatste nieuws over wijzigingen in wet- en regelgeving. Ook behandelt Maarten van Gelderen opmerkelijke jurisprudentie van de afgelopen tijd.

Agile werken, het wendbaar werken, is een steeds bekender fenomeen. Waarom maken organisaties gebruik van deze werkmethode en wat betekent dit voor de rol van HR? Agile HR coach Willemijn Boskma legt dit precies uit tijdens het XpertHR College op 7 juni.

Inschrijven

Datum: 13 september

Thema: Nog niet bekend

13.00

Actueel HR nieuws

13.10

Nog niet bekend

13.20

Jurisprudentie


Kalender 2018:

donderdag 11 oktober 2018
donderdag 8 november 2018
donderdag 13 december 2018

Spreker en presentator Maarten van GelderenSpreker_HR-Journaal_Maarten_van_Gelderen

  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Partner bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten


Mr. Maarten van Gelderen houdt zich al bijna 20 jaar bezig met arbeids- en ontslagrecht. Ook is hij initiatiefnemer van de landelijke Ontslaglijn en de websites Ontslag.nl en Afspiegelen.nl. Verder is hij als juridisch adviseur onder meer verbonden aan XpertHR. Maarten is een veelgevraagd docent/spreker voor trainingen, workshops en webinars voor HR-managers en werkgevers.