HR Arbeidsrecht Challenge

Arbeidsconflicten, transitievergoeding, ontslag en gewijzigde wet- en regelgeving. Het zijn zaken waar je als HR regelmatig mee te maken krijgt. En dan moet je goed op de hoogte zijn van het arbeidsrecht. Daarnaast verschillen conflicten ook weer per situatie. Ben je goed op de hoogte? Test je kennis en doe mee aan de HR Arbeidsrecht Challenge.

Vanaf 6 november start de HR Arbeidsrecht Challenge. Iedere week verschijnt er op XpertHR Actueel een video met een praktijkcasus. Aan het eind wordt de vraag gesteld of je het eens of oneens bent met de gekozen oplossing. Je hebt precies een week de tijd om te reageren. Daarna verschijnt er een nieuwe video online met een nieuwe casus. In totaal verschijnen er drie video’s online. Let op: je hebt dus precies een week de tijd om te reageren op de video’s.

Wat kun je winnen?

Maak je drie keer de juiste keuze? Dan maak je kans op de hoofdprijs! Dat is een jaar lang gratis webinars volgen van XpertHR. Deze webinars gaan bijvoorbeeld over wangedrag bij werknemers, verschillende soorten arbeidscontracten en ontslag met wederzijds goedvinden. Het complete webinarpakket heeft een waarde van ruim €1000,-.

Speel mee met de HR Arbeidsrecht Challenge

Vanaf 6 november vind je hier de link naar de video’s van de nieuwe HR Arbeidsrecht Challenge. Wil je alvast oefenen? Bekijk dan hier de video’s van de vorige de editie van de HR Arbeidsrecht Challenge.