Webinar: HR Analytics voor beginners

0

Starten met HR Analytics maar niet weten hoe? Specialist Rob van Dijk legt u de basisprincipes uit tijdens het XpertHR College ‘HR Analytics voor beginners’. HR kan namelijk meer uit de data in de organisatie halen en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

In dit webinar legt Rob van Dijk u uit wat HR analytics zijn, wanneer het relevant is voor uw organisatie en hoe u de data in de organisatie klaarstoomt voor analyses. Dit webinar is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil met HR Analytics, of u nu werkt bij een organisatie met 10 of 500 medewerkers. Aan de hand van praktische voorbeelden legt Van Dijk uit op welke manieren HR een start kan maken met HR Analytics. En u krijgt ‘een huiswerkopdracht’ zodat u ook direct aan de slag kunt met analytics in uw eigen organisatie.

Rob van Dijk

Rob van Dijk is werkzaam bij OrgVision en is expert HR Analytics bij AIHR (Analytics in HR). Hij heeft jarenlange ervaring als adviseur op het snijvlak van HR en technologie en in het bijzonder HR analytics. Organisaties als Rabobank, AkzoNobel, VGZ en het Ministerie van Sociale Zaken maakten al gebruik van zijn skills en kennis over deze onderwerpen.

Het webinar wordt gehouden op 22 mei van 10.30 tot 11.30 uur.

Aanmelden

 

 

Lees meer over:

Over Auteur