Webinar: datagedreven werken in de praktijk

0

Hoe zet u een case op in HR Analytics en welke doelen stelt u daarbij? Specialist Rob van Dijk legt het u uit tijdens het XpertHR College ‘Datagedreven werken in de praktijk’.

Met HR Analytics kunt u data inzetten als onderbouwing voor uw beslissingen en strategische keuzes. Verzuim, recruitment en personeelsplanning zijn onderwerpen die vaak worden gebruikt als het gaat om datagedreven werken. Maar hoe bepaalt u welke onderwerpen relevant zijn voor uw organisatie? In dit webinar ‘Datagedreven werken in de praktijk’ leert u hoe u een eerste HR Analytics case bepaalt, uitvoert en welke doelstellingen, metrics en KPI’s u aan zo’n case hangt.

Rob van Dijk

Rob van Dijk is werkzaam bij OrgVision en is expert HR Analytics bij AIHR (Analytics in HR). Hij heeft jarenlange ervaring als adviseur op het snijvlak van HR en technologie en in het bijzonder HR analytics. Organisaties als Rabobank, AkzoNobel, VGZ en het Ministerie van Sociale Zaken maakten al gebruik van zijn skills en kennis over deze onderwerpen.

Het webinar wordt gehouden op 19 juni van 10.30 tot 11.30 uur.

Meld u aan voor het webinar

 

Webinars over HR Analytics

Het XpertHR College ‘Datagedreven werken in de praktijk’ is het tweede deel in een reeks webinars over HR Analytics. Het eerste webinar ‘HR Analytics voor beginners’ is nog terug te kijken. Meer informatie >>>

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.