Terugkijken: HR Journaal over HR Analytics

0

Wat is HR Analytics en hoe ga je er mee aan de slag? Dat was het thema van het HR Journaal van donderdag 7 september. Uitzending gemist? Je kunt het HR Journaal een maand lang terugkijken.

HR Journaal terugkijken

 

HR Analytics

Speciale gast deze uitzending was Erik van Vulpen. Hij is eigenaar van Analytics in HR en begeleidt nationale en internationale bedrijven bij de implementatie van data. ‘HR Analytics is eigenlijk datagedreven HR. Je gebruikt het om betere beslissingen te maken over de workforce en je personeel.’ Nieuwsgierig naar het hele interview? Kijk dan het HR Journaal terug. 

Nieuwe Arbowet

Andere onderwerpen die in de uitzending aan bod komen zijn de aanpassingen in de nieuwe Arbowet, geen sociaal akkoord tussen werkgevers- en werknemersorganisaties en duurzame inzetbaarheid.

Het volgende HR Journaal is op 12 oktober. Het inhoudelijke programma is nog niet bekend. Je kunt je al wel vast aanmelden >>>

Arbeidsrechtadvocaat Maarten van Gelderen, XpertHR Actueel redacteur Marloes Oelen, HR Analytics expert Erik van Vulpen tijdens het HR Journaal.

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.